Morningscore seo tool

Morningscore

SEO værktøj nummer 1 er Morningscore

Hvis ikke du kender Seo værktøjet Morningscore så er det på tide at du høre om det. I mange år ledte jeg efter hjælp til seo optimering og uanset hvem jeg snakkede med så gav de op inden de kom i gang. Det var håbløst at få nogle til at lære mig om SEO optimering og jeg kunne ikke finde værktøjer jeg kunne forstå at bruge.

Da jeg stødte på Morningscore tjekkede jeg det ud fordi jeg kunne prøve det Gratis i 14 dage uden jeg skulle koble mit kredit kort på. Det gav mig en tryghed til at jeg gav det en chance. Efter jeg havde tilmeldt Niipit.dk ventede jeg. efter et par timer var SEO rapporten klar og jeg kunne se hvilke fejl jeg havde.

Men som så ofte så fik jeg ikke hittet ud af hvordan jeg kunne bruge morningscore så jeg loggede ud og glemte alt om det.

Morningscore gav ikke slip på mig

Da jeg lykkelig havde glemt alt om værktøjet så kiggede jeg lidt da der tikkede en mail ind til mig fra teamet bag morningscore. Jeg kiggede mailen for jeg skulle da lige se hvad der skete. Og til min store forundring ja så tilbød de mig et Gratis møde og en rundtur så jeg kunne lære deres værktøj at kende, og sikke et held.

Jeg takkede ja til rundvisningen med en fra teamet og via alf fik han for klaret mig hvad jeg kunne bruge værktøjet til og den dag åbnede himlen sig mildestalt for mig. De vise sten faldt ned til mig og jeg kunne begynde at arbejde med SEO optimering selv.

I dag anbefaler jeg morningscore til alt og alle og jeg bruger stadig værktøjet dagligt.

Hvad jeg får ud af at bruge morningscore?

Jeg har fået forståelse for hvad der er vigtigt og jeg har lært hvordan jeg selv kan påvirke Google. Jeg har lært at navigerer rundt i SEO optimering og lært hvordan jeg løser udfordringer og hvilke udfordringer jeg skal hyre andre ind til at løse for mig.

Jeg får hver dag et overblik over hvad jeg sparer i Google das når mine SEO optimeringer trænger igennem og jeg bliver fundet på Google. Jeg har også lært hvordan jeg tiltrækker besøgende på min hjemmeside.

Så vi fra Niipit.dk anbefaler morningscore til alt og alle.

Tak til morningscore for at bikse så fedt et værktøj sammen til os og lade os bruge det for så få penge. det er jo vildt hvad vi får for pengene.

Morningscore SEO værktøj