Kurser

Online og offline kurser

Her er den fulde oversigt over de kurser Catrine og Helle tilbyder pt. Kursus listen ændre sig hele tiden.
Alt efter om kurset udbydes af Catrine eller Helle så afregner du automatisk til kursus udbyderen. Derfor sælges alle Katrines kurser gennem Seodervirker og alle Helles kurser sælges gennem Niipit

Kursus lær at lave din egen hjemmeside

Har du brug for en ny hjemmeside og vil du ikke betale en formue for det så er dette løsningen for dig.
Kurset lære dig hvordan du bygger din egen Colibri wordpress hjemmeside og som en bonus så får du en Colibri skabelon med i prisen sat op på din egen server så DU ejer din hjemmeside.
Kursus lær at lave din egen hjemmeside

Facebook kursus der virker.

At nå ud til folk på Facebook uden at betale penge for det. DET er næsten umuligt!!!
Dette kursus lære dig hvordan du kan sparer tusindvis af penge hver måned.
Snup dette kursus for 0 kr og lær hvordan du når ud på Facebook

Medlemssider

Lær at lave medlemssider der kan sælge for dig hele døgnet. Det giver trafik til din egen hjemmeside og det øger din hjemmesides værdi på Google hvis folk bruger tid på din hjemmeside mens de ser / læser kurset. 100% Win Win.
Læs mere her

Kursus i Søgemaskineoptimering

Læs om kurset her

Keywords analyse

I dette kursus lære du at finde dine keywords via diverse værktøjer, så du let kan implementere dem på dit website. Vi kigger på alle søgefaktorer som er vigtige at klarlægge i forhold til udvælgelsen af keywords, her modtager du også en PDF med guide til de værktøjer så du altid har en brugbar værktøjkasse lige ved hånden.
Mere kursus info kommer snart

On page SEO // Content // Indhold

Her lærer du at skrive så søgemaskinerne forstår dit indhold. Dette kursus handler om indholdet på dit website. Der kan nemlig ligge en ret stor forskel på hvordan vi bruger ordene på vores website i forhold til hvilke søgetermer og søge intentioner der bruges.

Et godt eksempel er website A & B – de sælger begge VVS udstyr. A bruger fagtermer som amateur, hvor B bruger daglig formulering som vandhane.

Spørgsmålet er her; hvem får flest besøgende? Og hvem af disse to website, opfatter søgemaskine som det mest relevante resultat. Det er sådanne forhold der bliver analyseret så dit indhold faktisk når de forbruger som du søger.
Mere kursus info kommer snart

SEO analyse

Handler om at du lære at klarlægge dit website SEO tilstand så du er i stand til at arbejde på de mangler, fejl der er så du fremadrettet kan prioritere dine arbejdsområder i optimeringerne. Du lære at forstår hvordan du analysere og finder fejl på dit websted med værktøjer til at optimere. I kursuset modtager du analyseværktøjer, rangeringværktøjer, programmer som du kan se udviklingen af dit SEO arbejde, samt forklaringer på hvorledes du benytter værtkøjerne så du altid har vejledning ved hånden.

Det kan lyde mærkeligt at vi skriver fremadrettet – men det er der god grund til, for arbejdet og resultaterne af SEO er ikke et Quick fix, men mere et vedligeholdelses arbejde. Man kan sammenlige vedligeholdelses af ens website på samme måde som man vil passe og renovere sit hus eller bil løbende.
Mere kursus info kommer snart

Book SEO konsulent en time

Er du gået i stå med din hjemmesides optimeringer og har du brug for nye øjne der har SEO brillerne på? Så kan du book os en time, hvor du får overblik over situationen, problemstillinger samt hvad/ hvordan du løser disse.

Book Helle her

Book Catrine her

Kursus i Søgemaskineoptimeringer for begyndere

Kurset er skræddersyet til dig der ønsker at forstår hvad Søgemaskineoptimering er, indeholder & hvordan din hjemmeside fremstår på Google.

Er du begyndt på din SEO rejse, kan der være mange ting at holde styr på. På dette kursus lærer du om hvad SEO indeholder af områder med elementerne som hvert SEO område omhandler. Du lærer også hvad SEO ikke er, for det er faktisk stor tvivl om hvad SEO er, hvorfor man skal arbejde med området og ikke mindst hvordan man arbejder med SEO.

En grunddig gennemgang af Søgemaskineoptimering, gjort forståeligt.

Kurset tilbydes som materiale via PDF og video

Og online samt via fordrag

Kursus opsætning af Google Analytics & Google Search Console

Lær om tracking værktøjer til din hjemmeside og find fejlene

User engagement optimeringer

Søgninger

Teknisk søgemaskineoptimering

Link building