SEO hjælp for begyndere er tips og tricks skab til begyndere.

Er du begynder inden for SEO hvor du ikke helt rigtigt ved hvad SEO er men gerne vil lære at arbejde med søgemaskineoptimering selv? Så skal du helt klart kigge med her.

SEO er jo ret stort område, og der er faktisk ikke særlig mange der ved hvor omfangsrigt det er. Du kan søge og kigge på Youtube for at finde ud af indholdet i SEO, men meget af materialer om SEO er på engelsk og størstedelen snakker hurtigt og indforstået, at det er lige til at blive rundtosset over.

Har du prøvet at se en video om SEO der forklare hvad SEO er og når videoen er færdig, så er du totalt forvirret – fordi der blev brugt så mange termer, som du ikke kendte eller ikke vidste hvad de betød… Så er du ikke alene for det har jeg også været.

Derfor har jeg lavet SEO FOR BEGYNDERE

Hver 2 uge kommer der et tip, en ordforklaring, en video eller en tegning der forklarer dig noget nyt. Det jeg forklarer er noget som du helt selv kan gå i gang med at rette på din hjemmeside. Det er noget som der har værdi for din hjemmeside og din rangerring på Google.

Alle begyndere der ønsker viden og læring om SEO optimering er velkommen i universet: SEO hjælp for begyndere.

Alle tips bliver samlet her så du kan se dem når du har tid og lyst. Koden til dette område kan du få i nyhedsbrevet for begyndere. Ja jeg har nemlig lavet et nyhedsbrev der henvender sig til dig der er begynder inden for SEO.

Og hvorfor skal du have et nyhedsbrev for at få vores tips og tricks?

Jo ser du, når du forlader denne hjemmeside så glemmer du alt om den igen. Hvis du tilmelder dig mail listen for begyndere, så vil jeg skrive en super kort mail ud til dig hver gang jeg har noget nyt til dig og i den mail finder du et link og en kode, så du kan få adgang til det eksklusive SEO hjælp.

Vil du ikke gå glip af nye SEO tips og super lærerig hjælp, kurser eller tilbud der er tilpasset til dit niveau som begynder inden for seo optimering så tilmeld dig her. Det er helt gratis og jeg sælger ikke dine oplysninger til andre tredje parter. Du vil kun modtage tips og ideer fra SEO DER VIRKER.

Simplet men brugbart