VIP medlemsside manualen

Medlemsside manualen

Medlemsside manualen for dig der tilbyder online undervisning

En medlemsside er ofte en service inden for en specifik niche, som kunder kan tegne abonnement på i et afgrænset eller et uendeligt forløb.
Samtidig er det on page linkbuilding og derfor noget du bør overveje meget kraftigt.

Sign up

Lær at tjene penge på medlemssider

Hvis du gerne vil tjene penge på din viden eller en service så bør du overveje at lave en medlemsside. Det er nemt for dine medlemmer og du kan styre hvad de skal have af viden og du kan meget nemt opdateret til alle på en gang og du kan udnytte trafikken og dermed din værdi overfor Google.

Du kan sælge den samme viden eller service igen og igen med en medlemsside. Hvis du sætter det rigtigt op så kan det blive en passiv indkomst der sælger sig selv mens du sover. Det er den smarteste måde at komme i gang med at tjene penge uden du opbruger dine timer i døgnet.

For nylig satte jeg et kursus op hvor folk kan lære at lave deres egen hjemmeside og en af de ting jeg lyn hurtigt opdagede var at kunderne var lykkelige for at de “BARE” skulle ind på deres personlige hjemmeside. For jeg havde samlet alt info til dem der inde. Alle videoer, links, koder og hvad de ellers skulle bruge når de skulle bygge hjemmeside. Selv deres support spørgsmål og svar lå inde på den side. Kunderne er villige til at betale for noget der gør livet nemt og overskueligt.

Hvis du får præsenteret din viden eller din service så modtageren / medlemmet kan forstå det og bruge det til noget så er de villige til at købe af dig igen. Det er bevist at det er nemmere at sælge noget til en tidligere kunde end det er at sælge noget til en ny kunde.

Først og fremmest så så skal du vide at en medlemsside på din egen hjemmeside kan give dig værdi som du ikke havde drømt om.

Hvordan kan din medlemsside give din hjemmeside værdi.

Det første du skal lære er at dine medlemmer er guld værd for dig. Hvis du kan give dine medlemmer noget som de vil vende tilbage til hele tiden så giver det trafik til din hjemmeside. Trafik til hjemmesiden er et af de vigtigste parametre i forhold til Googles vurdering af din side.

Når et medlem går ind på den side som du har lavet til dine medlemmer så bruger de tid på din side og den til er uendelig vigtig for dig. Mange kan ikke holde på folk i 30 sekunder men når du udnytter sider på din egen hjemmeside til dine medlemmer så vil de blive på din hjemmeside og det vil tælle som trafik på din url.

Giv din hjemmeside mere værdi med en medlemsside

Mange begår den KÆMPE fejl at lave medlemssider ude på udenlandske sider.

Når du laver en medlemsside på et netværk der ligger i udlandet og uden for din egen url så betaler du ofte mellem 300 og 1500 kr pr måned for at bruge deres systemer. Men faktisk så giver du dem også alt den værdigfulde trafik som du selv skulle bruge på din egen hjemmeside.

Desværre så er disse sider uendelig gode til at forklare dig at det er den bedste løsning i hele verden. Men det er bare ikke rigtigt. Lad mig komme med et eksempel der gør det nemmer at forstå.

Forestil dig at du har en butik i en stor by. din butik ligger nede i en lille sidegade og der har du alle dine varer inde. Her kan kunderne komme og købe dine vare af dig til din pris. Du har kun udgifter til husleje, strøm vand og varme.
En dag så vælger du at flytte dine varer ned i byens største butik. du får en hylde i butikken sammen med millioner af andre butikker. Du betaler for at have din hylde og så venter du på et salg. Hver måned skal du betale for hylden og du skal selv sende kunderne over og finde hylden. Når du sælger noget på hylden skal du betale en % af det salg.

Hjemme i sidegaden har du stadig din butik, du bruger den som et udstillings vindue men sidegaden bevæger sig længere og længere væk for den får ikke noget trafik. Stille og roligt mister du din identitet og du opgiver din butik nede i sidegaden selv om den faktisk var billig.

Moralen er

Din egen hjemmeside køre du ned fordi den ikke får trafik og du gør dig afhængig af et system der ofte koster meget mere at drive en din egen hjemmeside.

Gør dig uafhængig med din egen medlemsside

Alle de hjemmeside systemer jeg har stiftet bekendskab med, der kan du lukke 1 side af med en kode så ingen andre kan se den end dem der har koden.

Nu kunne du lave 12 sider med indhold og så kan du give siderne 12 forskellige koder. Hver måned kan du sende en mail du til dine medlemmer med et link til din medlemsside og en kode så de kan komme ind og se dit indhold. Den side de kiggede på i sidste måned den skifter du koden på og så kan de ikke komme ind på siden igen.

Når du sender mailen ud til dine medlemmer så klikker de på linket og kommer ind på din hjemmeside. DET giver dig trafik og det ser google. og når google ser at du har trafik og at folk bliver hos dig i 5, 10, 15 min eller måske længere så bliver Google imponeret og giver dig højere karakterer. Det betyder du får højere placeringer.

Kæmper du med SEO og med at få besøgende til din hjemmeside så er det er en af de bedste og billigste måder at gøre det på.

Bruger log ind

En medlemsside kan styres uden login

Dine medlemmer behøver ikke deres eget login. De skal kun have et link og en kode til siden.

Hvis du gerne vil have mere trafik til din side så er det så smart at du bare sender en reminder ud på mail til dine medlemmer om at adgangen snart lukkes og så hopper folk ind og kigger igen for de skal være sikker på at de ikke misser noget.

Du skal bare gøre det nemt for brugeren..og når du har deres mail og de er medlemmer så må du gerne kontakte dem igen.

Så det er ren win win at holde din medlemsside på din egen hjemmeside og så koster det ikke ekstra for dig.

Hvad skal en medlemsside indeholde?

I bund og grund kan du lave alt muligt på en medlemsside, men nogle af de ting der ofter findes er:
– VIP tilbud
– VIP klubber
– Online undervisning
– Online webinarer
– Opskrifter
– Artikler
– Tips og tricks
Men du kan bruge det til alt fra strikke opskrifter til konkurrencer det er kun din fantasi der sætter begrænsningerne.

Medlemsside manualen

Online undervisning i at sætte en medlemsside op på din hjemmeside

Vil du gerne læres op i hvordan du kan lave dit eget system til medlemmer så kan du sagtens lære det her gennem SEO der virker. Helle tilbyder online video undervisning til dig når du har tid. Hvis du har en wordpress hjemmeside og en Mailchimp konto så kan du nemt komme i gang med at tjene penge på medlemssider. Det kan også sættes på med din almindelige mail men det kræver lidt mere arbejde.

Undervisningen vil foregå online via skype og du vil efterfølgende få adgang til video materiale så du kan genopfriske hvordan du gør.

Kurset tager mellem 1 til 2 timer og koster 1995 kr inkl moms. Bestil kurset