Linkbuilding Seodervirker Domæne Ranking

Tjek din Domæne Ranking

Ved du hvad din domæne ranking er?

Selve ordet “Domæne Ranking” betyder – dit domænes rangering. Det kunne du sikkert godt selv have gættet men hvordan er det der rangering?

Jo Google har sin egen måde at give hjemmesider en karakter. Det gør Google ud fra flere end 500 vurderinger. Dog har google kun offentliggjort de 250 af dem og du kan selv påvirke mellem 50 til 100 af disse.

Hvad kan jeg selv påvirke så min domæne ranking stiger?

Du får ikke alle 250 listet op her på indlægget men hele denne side SEO DER VIRKER handler om mange af de ting du selv kan gøre noget ved.

Link er en af de ting du sagtens selv kan arbejde med. Hvis nu at du starter med at tjekke din Domæne Ranking lige her. Hos Ahrefs kan du helt gratis tjekke hvad din ranking er lige nu og her og på en god dag så viser de dig også alle de link fra sider der linker til dig.

Du skal ind på siden og indsætte dit hjemmesidenavn og .dk eller hvad du har efter punktum og så klikker du på “Check Backlinks” Så er der lidt sikkerhed så du skal lige klikke på nogle billeder. ( Hvis du tjekker for mange sider, for hurtigt i dette værktøj så bliver du blokeret i nogle timer.)

Sådan kunne det se u når du tjekker din hjemmeside.

Domæne ranking for Seodervirker.dk den 10 august 2020

Vi har I skrivende stund ikke gjort særlige meget for at hæve vores Domæne Ranking men de få ting vi har gjort virker. Derfor er det piv hamrende vigtigt at DU kommer i gang med at lave linkbuilding.

Hvad betyder en høj domæne ranking for dine placeringer?

Hvis din domæne ranking er højere end dine konkurrenter så stiger din chance for at blive vist før dine konkurrenter.

Hvad ville det betyde for Seodervirker.dk hvis vi lå på side 1 i stedet for på side 12…. Ja du ville ikke finde denne artikel på side 12 eller på side 6 eller på side 4 for du ville sikkert aldrig nå der om.

Det er sådan at vi har en evne til at klikke på det der ligger først for os når vi søger via Google. Derfor så handler det om at få en af de bedste placeringer på Google og det er mellem de første 10. Så det er dit mål, intet andet.

Herunder kan du se et rigtig godt eksempel på hvad der sker med din trafik hvis du har en placering som nunner 6 VS placering nummer 20. De to søgeord har næsten lige mange søgninger pr måned.

Placering på Google VS trafik

Forestil dig at den på Placering 6 skulle give 1 kr til Google for hvert klik og de kunne SEO optimerer deres hjemmeside så de helt organisk fir 838 klik af Google uden at skulle betale for det. Så havde de sparet 838 kr i den måned.

MEN både du og jeg ved at 1 kr for et klik er sindsygt billigt. Mange af os arbejder med klik / Lead priser på mellem 5 og 20 kr pr klik… så er tallet lige pludselig 4190 – 16.760 kr du ville have sparet hvor det var dig der fik over 800 klik pr måned.

Og endnu mere vigtigt, de klik der kommer fra Google er ofte fra folk der faktisk er int i dit produkt og har søgt efter dig.

Så hvor vigtig er SEO optimering og Linkbuilding for dig?