Online og offline kurser

Her er den fulde oversigt over de kurser “Seo Der Virker” tilbyder pt. Kursus listen ændre sig løbende.
Alt efter hvornår kurset udbydes så afregner du når du bestiller et kursus.

Kursus lær at lave din egen hjemmeside

Har du brug for en ny hjemmeside og vil du ikke betale en formue for det så er dette løsningen for dig.
Kurset lære dig hvordan du bygger din egen Colibri wordpress hjemmeside og som en bonus så får du en Colibri skabelon med i prisen sat op på din egen server så DU ejer din hjemmeside.
Kursus lær at lave din egen hjemmeside

Facebook kursus der virker.

At nå ud til folk på Facebook uden at betale penge for det. DET er næsten umuligt!!!
Dette kursus lære dig hvordan du kan sparer tusindvis af penge hver måned.
Snup dette kursus for 0 kr og lær hvordan du når ud på Facebook

Medlemssider

Lær at lave medlemssider der kan sælge for dig hele døgnet. Det giver trafik til din egen hjemmeside og det øger din hjemmesides værdi på Google hvis folk bruger tid på din hjemmeside mens de ser / læser kurset. 100% Win Win.
Læs mere her

SEO værktøj – Lær at bruge seo værktøj

Her får du en meget grundig gennemgang på video så du kan lære at arbejde med SEO værktøjer. Du lære at prioriterer dit SEO arbejde så du ved hvad der er vigtigt og hvad der ikke er så vigtigt.
Du får en meget grundig gennemgang af de forskellige muligheder og du får viden om hvordan du bruger det til din fordel.

Med dette kursus lære du ar se på din hjemmeside med tekniske briller. Vi viser dig maskinen og gør dig tryg med funktionerne. Lær at arbejde med din hjemmeside så du ved hvordan du finder fejl. Med de rigtige seo værktøjer så spare du en masse arbejdstid.

Du lære at vedligeholde din SEO så du på den måde kan få mere ud af det indhold du allerede har på din hjemmeside.

Kom i gang med kurset: Lær at bruge seo værktøjer

Kursus i Søgemaskineoptimering for begyndere

Søgemaskine optimering eller SEO er det samme. Men det er stort og der er vedholdende arbejde. MEN hvad nu hvis du du kan lære hvordan du ikke laver de klassiske fejl, hvordan du retter de fejl du allerede har lavet… ville det hjælpe dig på vejen?

Eller hvad nu hvis du for ganske få penge kunne få adgang til et kæmpe undervisningsmateriale en gang for alle som kunne guide dig igennem SEO junglen?

Her I 2021 har iværksætterfonden afsat 20 millioner til kompetanceudvikling af iværksættere. Ja du kan få op til 25.000 kr i tilskud til at lære hvordan du arbejder med SEO. Du skal betale lige under 13500 kr hvor af de 7750 kr er moms som du kan trække fra i dit moms regnskab. Er du forvirret? Ja det kan jeg godt forstå men det er faktisk ret lige til. Når du er godkendt til kurset så kan du tilmelde dig kurset der koster 36.100 kr når kurset er afholdt så får du lige over 23.000 kr af fonden i tilskud til kurset. og du kan modregne momsen der er på 7750 kr. på den måde ender du med selv at betale ca 6000 kr for et kursus til 36.000 kr. Du kan læse om kurset på SEO-Support i bloggen.

Keywords analyse

Online kursus i hvordan du laver en søgeords analyse. På dette kursus lære du at finde dine keywords med seo værktøjer. Herefter kan du nemt skrive tekster til din hjemmeside der kan tiltrække trafik til dit website.
Du lære at finde de søgeord der giver dig værdi.

SEO analyse

Du ved måske godt at du skal i gang med seo optimering men du ved måske ikke hvor du skal starte eller slutte. Med en SEO analyse så vil du få en helt specificeret oversigt over hvor du skal tage fat og hvad det er du skal prioriterer først.

Når du arbejder med SEO optimering så er det vigtigt at du griber det rigtigt an og sætter ind de steder hvor det giver mest mening.

Mange gør det at de begynder at rette en type fejl på alle sider og derefter retter de en anden fejl på alle sider og lige pludselig så har de mistet overblikket og er totalt forvirret.

Når du lære at lave en seo analyse så får du overblikket og kan fastholde overblikket da seo analysen holder styr på hvad du har fikset og hvad du mangler at fikse.

SEO teksten – lær hvordan du med tekst kommer frem i søgeresultaterne

Lær at skrive så Google viser dig i søge resultaterne. Kursus lære dig at lure hvordan du får trafik ind til din hjemmeside via din tekst.

Forestil dig at dem der søger efter dig på Google faktisk ender på din hjemmeside. Der foretages så mange søgninger via søgemaskinerne hvert minut og konkurrencen er enorm om at blive set for dem der søger.

Dette kurus går ind i teknikkerne der får folk til at besøge lige din hjemmeside.

Du lære hvordan du undgår at opfinde den dybe tallerken igen og du lære hvordan du kan bruge søgeords viden i dine tekster.

Du vil lære hvordan du med specifik viden kan tiltrække folk der søger efter dig.

Lær at komme til tops på Google

Book SEO konsulent

Er du gået i stå med din hjemmesides optimeringer og har du brug for nye øjne der har SEO brillerne på? Så kan du book Helle i alt fra 1 time til en hel arbejdsdag, hvor du får overblik over situationen, problemstillinger samt hvad/ hvordan du løser disse.

Her kan du ikke købe et klippekort men enten enkelt timer eller det vi kalder en hel arbejdsdag på 7,5 arbejdstime.

Book en seo konsulent